Реклама / Ads
0| 6654 |30.10.2009 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

VIP Dance във вихъра на нов скандал

.
Неделното шоу VIP Dance за пореден път се завъртя във вихъра на скандали с неизвестен край. Макар да дава шанс на всички участници, отпаднали до момента от състезанието, да се завърнат в риалитито, отново цари хаос зад кулисите, който със сигурност вече не изненадва никого.
 

В центъра на вихъра отново е Сашка Васева. След като официално съобщи, че ще танцува с Радо–Шишарката, най-неочаквано фолк-дивата промени плановете си и избра за свой партньор Евгени Минчев, когото тя нежно нарича “моята голяма платоническа любов”.

Според предварителния сценарий на 1 ноември двамата трябва да изпълнят танц по музика от балкански поп фолк парчета. Но упорито се носи мълвата, че това може и да не се случи, ако паркетният лъв и Сашка са се “хванали за гушата”.

От Old School Productions се надяват, въпреки скандалите между двамата през седмицата и демонстративното напускане на от залата на Минчев по време на репетиции, дует да има. Оказва се обаче, че конфликтът не само че не е приключил, но има и продължение, за което дупнишката Мадона споделила пред vsekiden.com. “Вчера той ми се обиди, защото аз закъснях за снимките към клипа, който ще се пусне преди нашия танц. Странно е, защото би трябвало да ме познава добре и да знае, че аз често закъснявам”.

След като си разменили остри и доста обидни думи, Минчев си тръгнал, а певицата избрала за свои партньори част от танцьорите от балет “Максимус”. С тях тя ще се развихри в неделя на сцената на VIP Dance и това засега е окончателното й решение.

Каквато и да е развръзката на тази интрига, със сигурност фолк  дивата ще пее и танцува на живо за Нешка Робева и Ивайло Манолов – с аржентинско танго ще поздрави бившата шампионка по художествена гимнастика, а с “Миллион алых роз” на Алла Пугачова ще зарадва Ивайло, който е голям почитател на руската естрада.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 6822 |22.10.2009 Отсвирените от VIP Dance се връщат в шоуто . 0| 5002 |10.10.2009 Връзкарите си отидоха от VIP Dance . 20| 14751 |06.08.2009 Скандалната Лила - консул в Чикаго

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads