.

Нешка Робева ще танцува валс във „VIP Dance”

Нешка Робева, най-известната у нас треньорка по художествена гимнастика, която е и един от членовете на журито в танцувалния формат на Нова телевизия “VIP Dance”, утре ще излезе на сцената на шоуто, само че този път не за да раздава оценк

Нешка Робева ще танцува валс във „VIP Dance”
class="postbody">Нешка Робева, най-известната у нас треньорка по художествена гимнастика, която е и един от членовете на журито в танцувалния формат на Нова телевизия “VIP Dance”, утре ще излезе на сцената на шоуто, само че този път не за да раздава оценки, ами да танцува валс. Нейн партньор ще е Владо Божилов - баща на Мако, един от професионалните танцьори в предаването. Как ще се справи Нешка Робева с танца си, предстои да видим на петъчните елиминации от 20:00ч.
Специален гост в шоуто утре ще е и естрадната прима Силвия Кацарова, която отдавна си е спечелила място в сърцата на българската публика.

В петък за оставане във “VIP Dance” ще се борят 5 двойки – Зара и Милен Цветков, Николета Лозанова и Найден Найденов, Мария Силвестър и Боби-Турбото, Даниела Янков и Камен Воденичаров, Анелия Раленкова и Ники Сотиров.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...