Реклама / Ads
37| 17559 |10.09.2009 ИНТЕРВЮ

Сашка Васева: В петък очаквайте екшън, Нешка е злобарка

.
"Нешка Робева няма основание да ме мрази. Mястото й не е в това жури,защото не познава правилата на шоуто. Обидена съм от евтината злоба на Робева и ще търся справедливост", сподели фолк дивата Сашка Васева.
 

По време на премиерата на шоуто VIP Dance по Нова телевизия преди 2 дни, избухна неочакван скандал. Една от танцуващите звезди в шоуто - Сашка Васева се почувства обидена на репликите от страна на Нешка Робева (член на журито), изказани като част от оценката за танца й с Мон Дьо. Фолк звездата се закани да съди Нешка Робева за обида.

Интервю на Преслава Преславова

- Какво ви провокира на премиерата на VIP Dance  по Нова ТВ да реагирате така на оценката на Нешка Робева?


- Провокира ме това, че критиките й към мен прозвучаха не на база на това, че е професионалистка, а бяха като евтина злоба. Тя няма основание да ме мрази, защото ние не се познаваме. Освен това аз не съм танцьорка – моята задача в това шоу е да правя шоу. Задачата не ми е да се издигна в очите на спортния корифей Нешка Робева. А тя независимо, че към всички се държи арогантно и злобно, към мен изяви прекалено агресията си, дори когато не бях на сцената и искаше да ме превърне в нарицателно. Коментираше ме по време на самото шоу и сякаш искаше да каже: Колко я ненавиждам аз, тази Сашка Васева, защото тя е известна и защо е в шоуто? Аз пък искам да попитам какво прави Нешка Робева в шоуто? След като ненавижда всички звезди.

- Това отношение личнo към вас ли е или по-скоро е продиктувано от факта, че тя неведнъж е демонстрирала антипатията си към чалгата и към поп фолк музиката като цяло?

- Според мен е точно така. Защото тя вижда в мое лице всичко, което означава фолк. От години съм аз съм я преследвала с присъствието си в медиите и тя неистово иска да покаже своята злоба и агресия към мен. Но един интелигентен човек не го прави така. Тя би трябвало да бъде интелигентна, но показва че не е. Затова аз реших да й дам един урок, защото  съм човек с висше образование. В семейството ми така са ме възпитали, че когато има кауза, която да се защити – аз съм на практика нападната от нея, аз се защитавам. Аз не я нападнах, а тя изрази злоба към мен. Тя е провокирана, подведена, защото танцьорката, която ни учи, е от нейната школа и ние се скарахме с нейната танцьорката, защото тя обиди децата ми, че били „филм на ужасите”. Аз дойдох на репетиция с моите деца и тя ги обиди. Явно са се събрали и учителката, и ученичката – един дол дренки. Защото може ли да обижда по този начин децата на една майка? Нямам думи да обясня – как може да каже за децата ми, че са филм на ужасите? Все пак беше неделя и детегледачката ми почиваше и затова дойдох с децата си. И тя щяла да ме учи на танци – как ще ме учи на танци, като тя няма педагогически подход, не знае да преподава. Аз съм педагог и мога да кажа, че тя не ме е мотивирала, тя ме отблъсна. Освен това аз съм певица, аз съм шоумен и от мен се иска да правя шоу. И аз също демонстрирах нежелание да танцувам, защото те двете с Нешка Робева са се надъхали взаимно.

- По време на шоуто вие заявихте, че ще съдите Нешка Робева - какъв ще бъде вашият иск и кога ще го подадете в съда?

- Нямам намерение да си счупя краката и да си попълня времето с това да осъдя Нешка Робева – ще взема материала от телевизията, ще го гледам, за да видя за какво става въпрос и го предавам на адвокатите си. Няма да го мисля постоянно. Но аз получих подкрепа от хората и от звездите след предаването – те всички знаят, че тя е олицетворение на най-негативното. И аз това показах на хората, че тя не е професионалист, а е човек с тесни интереси, с много ограничения, които я карат да има злобно отношение към всички. А когато насреща има една изявена личност, негативизмът й се развихря с пълна сила, защото тя не може да понесе това, че някаква личност е интересна и предизвиква любопитството на хората. Тя не понася фолка, защото той е цъфтящ и блестящ. Тя явно иска да гледа скуката на едно шоу само от танцьори, но за тях има специални състезания, където се оценяват танците им. Ние не сме танцьори, ние сме звезди, които танцуват. Ние трябва да правим шоу, да падаме, да ставаме. Така, как-о на Найден му пада това-онова, така трябва да правим. Шоуто има свои правила. Които Нешка Робева не познава и нейното място не е в това жури.

- А вие самата как попаднахте във ВИП Денс, как ви поканиха?


- Поканиха ме и доста време аз отказвах и не исках да участвам, защото в едно риалити шоу има доста екшън, а аз имам ангажименти с децата. Но се съгласих, защото тези, които го правят, са професионалисти и подвеждат нещата много добре. Те знаят характера ми и знаят, че ако ме настъпи някой, аз ще реагирам. И стана така. Те режисират далече от нас, звездите. Но познавайки индивидуалността на звездите, режисират много добре и знаят какво ще се случи. На тях им харесва безкрайно много, защото това е шоу. Но аз реагирам искрено, защото съм искрено обидена от демонстрацията на негативно отношение. Освен това, ако гледате внимателно материала, ще видите Нешка Робева какви нецензурни изрази използва не само за мен, но и за другите колеги. А така не реагира един интелигентен човек. Хората от Дупница изцяло ме подкрепят, обаждат ми се и казват – Хубаво я сложи на мястото й, защото тя заслужава това. Колко хора е мъчила досега, колко години. Един професионалист трябва на първо място да е човек, а на второ – професионалист. Това, заради което сме на тази земя – да бъдем хора на първо място. А тя няма такива качества.

- А как намирате вашия партньор Мон Дьо?

- Мон Дьо е симпатичен и добър. Нямам никакви проблеми с него. Също така партньорът, който ме обучава – Лъчезар, той е супер интелигентно момче, истински професионалист. Но кадърът на Нешка Робева и самата Робева са олицетворение на най-лошото, което съм срещала в живота си.

- Това означава ли, че обидата, която тя ви нанесе, е морална?

- Морална е – да. Аз се възмущавам, че има хора, чиято отрицателна енергия може да се лее така на тая земя. Още в първото шоу ме вижда и веднага ме напада. Аз си представям как ме е мразила през годините и си е казвала: „Как може Сашка Васева да е толкова известна?” Но се оказва, че хората я мразят, защото есемес-ите, които ми изпратиха, гласяха: „Евала, сложи я на място!”



- А как ще коментирате изказването й в медиите, че вашата двойка има шанс да стигне до края, ако вие бъдете извадена от нея?

- Ами, разгледайте добре двойката и кажете какви са ни толкова големите шансове?! Значи Мон Дьо е много подходящ да стигне до края, за другите двама не говоря, защото те са професионални танцьори като всички. Не става ли въпрос отново за чиста проба злоба? Тя има някакъв проблем с мен, ненавижда ме и аз ще продължа, имам си сценарий, мой си. Просто ще й покажа интелигентно къде е мястото й. Защото аз не съм фолк певица – аз съм Сашка Васева. Имам си ценз, висше образование, знам как да се защитавам и как да поставям на мястото си някой, който не знае къде се намира. При положение, че тя ме напада от това ниско ниво, аз ще отговоря по мой начин – значи в петък просто ще има екшън! Аз няма да слезна на нивото, на което си говориха с Найден. Аз ще отговоря като жените, защитнички на справедливи каузи. Аз ще защитя звездите.

- Ако се стигне до съд, все пак, ще искате ли финансово обезщетение?


- Това е най-малкият проблем, защото е по-скоро въпрос на морално удовлетворение. Въпросът не е в това да изкараш пари от такъв човек, а в това да си удовлетворен. Защото в природата има положителни и отрицателни сили. И за хармония, положителните сили трябва 1% да надделяват. В шоуто надделяват отрицателните благодарение на г-жа Нешка Робева, затова трябва малко да я извадим от отрицателната енергия и да я балансираме с положителна.

- Значи продължавате в шоуто, така ли?


- Продължавам с пълна сила. Казах на продуцентите: Дайте ми я, Нешка Робева, не ми слагайте други врагове. Те не ме вълнуват.

 
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 152| 50255 |08.09.2009 Проф. Пламен Цветков: Партизанин и терорист са едно . 9| 8408 |08.09.2009 Г. Лозанов: Захаросват Борисов, а му е нужна критика . 14| 8087 |07.09.2009 Б. Димитров: В Македония търгуват български паспорт за 10 000 евро . 11| 9398 |03.09.2009 Ген. Атанасов: С “Галерия” спипаха Сертов по бели гащи, как гаси лампата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads