Буря в чаша вода

Деян Донков - искрено и лично. Ама много лично. Отваряй и чети, щото си заслужава...
14 май 2007 13:04,
6
Буря в чаша вода
Деян, който никога не си е самодостатъчен. Снимка: Профайл Студио

Ние, в Dnes.bg, обичаме да информираме читателите си. Да ги изненадваме. Да ги глезим и да ги радваме. Да ги разсмиваме. И да им доставяме много други, все хубави емоции.

Затова решихме да ви дадем още една нова рубрика. Носи многозначителното име Ф.A.Q. - почти като Frequently asked questions /Често задавани въпроси/, но с български елемент в нея.

И понеже при нас ще са Friendly asked questions /Приятелски зададени въпроси/, та решихме да смесим азбуките при изписването на рубриката. Да се знае, че и ний сме дали нещо на света, соу ту сей.

В тази рубрика ще говорим с готини и известни хора и ще им задаваме въпроси. Някои по-неудобни, други – по-малко. Но винаги приятелски.

По-важното обаче е, че тези хора отговарят искрено и накрая всички са доволни. Демек – сготвили сме приятното и полезното на едно място, а кулинарният шедьовър го поднасяме на вас. Просто защото ви обичаме. Това е.

-------------

Деян Донков е моят човек. Как да ви кажа - някакси е много приятен. Не са очите му, които са мега изразителни и не оня начин, по който пуши и те гледа малко на една страна.

Просто има нещо в тоя пич... или по-скоро – има много неща. И да знаете, хич не е толкова хард, колкото всички се опитват да го представят. Даже е зодия Дева.

Трябва да го видите като говори за сина си, не е истина какво се случва с лицето му – озарява се от някакъв невидим ореол и дяволът Деян мигновенно става най-хрисимото същество на Земята.

Забравих да кажа, че освен че е Дева, асцендентът му е Близнаци. Може би затова, Деян  е и един от най-впечатляващите актьори, които сме гледали напоследък - всичките му постановки са повече от добри. Раздвоение на личността или просто асцендент–  той не е сам. И много му личи.

Kак ставаш?

Като съм пил и вилнял, ставам трудно. Бързо и трудно. А и сега, с малкия, сутрин трябва да се организирам доста скоростно (бел.ред. малкият е синът на Деян, който също се казва Деян и е на годинка и половина, вече ходи... и с баща му много се обичат:)).

Обаче е приятно сутрин рано да се организирам заради него и да се занимавам...Много е приятно.

А как лягаш?

Бавно и лесно:) Не... лягам си с удоволствие, защото когато дойде тоя момент, някакси съм вече измореничък и ми се нанка.

Със или без захар?

С малко кафява.

Какво четеш в тоалетната?

Не чета в тоалетната. Никога.

С коя глава мислиш?

В зависимост от ситуацията. Аз обичам да реагирам интуитивно, импулсивно, да действам по-скоро, отколкото да мисля. Но що се отнася до работата ми, мисля с горната глава. И мога да се абстрахирам от другата си глава, определено:)

Какво разхождаш?

Себе си, същността си. И синът ми.

Кого наби последно?

Аз обичам, когато съм с приятели и се забавялваме, да се ритаме и да се бием. Но сериозно... бой... мисля, че преди години. Набих един ашлак.

Кога не искаш да се събуждаш?

Имал съм такива, да... когато съм искал изобщо да не се събуждам... Някакви трудни моменти, които обаче мигновено ми минават и така... Но по-често не искам да се събуждам, когато трябва, а аз не съм готов за това, т.е. когато съм спал 2-3 часа и трябва да отида на снимки, за което само аз съм си виновен... Но петъкът не съм искал да го изпускам и...:) Тогава душевната болка е много голяма:)

Къде и какво би си имплантирал?

Някъв чип, нещо, с което да мога да дишам под вода и да летя. Но това са фантастики. Иначе какво, не бих си имплантирал буквално нищо.

Какво ти казват гласовете?

Да не се самозабравям или каквото и да било в тоя смисъл. Да съм си аз.

Какво би направил, ако си всемогъщ?

Това е изключително труден въпрос, но аз Ви благодаря за него. Следващия.:)))) Не.. сега сериозно. Бих направил само добри и красиви неща. Да кажем... бих изкоренил паричната единица, бих изчистил от съзнанието на хората мисълта за войни и всякакви средства за унищожение. Бих изчистил тия неща, пък после... После ще стане по-приятно.

Кога те гони безсъние?

Никога.

Коя е най-мръсната дума?

Всяка дума може да прозвучи мръсно, зависи от контекста. Аз съм от Видин, ние там от малки си ползвахме за поздрав думата „ебание“. Това обаче не е най-мръсната дума, защото ние сме я третирали като нещо супер забавно и хубаво. Може би думата „политика“ е много мръсна.

Кога си доволен?

Когато съм със сина ми и когато съм качил още няколко стъпала в дадено представление. Преди представлението си пожелавам и се старая да го напълня с още повече смисъл и да има някакъв качествен скок.

А задоволен?

Когато съм приятно изморен и гол, и пуша.

Самодостатъчен ли си си?

Не, не бих казал. Марлон Брандо се изразява по тоя начин, че си е самодостатъчен. Може да си си самодостатъчен в някакъв смисъл – според мен е свързано със самотата. Ако си наясно, че когато останеш сам със себе си, не си самотен, тогава има момент, в който може да си си достатъчен.

Имаш право на три желания. Кои са?

Ами аз по-добре по тоя случай да разкажа един виц.

Тук Деян разправя един безумно тъп, но много смешен виц... тва е, може би защото аз винаги се забавялвам на тъпи вицове:) В него иде реч за един пич, който се напушил с много приятна марихуана и си пожелал на златната рибка три пъти едно и също – през него да минат стадо бизони –  защото не успял да измисли нищо, което да е особено адекватно на ситуацията:) Смяхме се на въздействието на джойнта, не на вица...:)

А иначе ако ми дойде златната рибка, ще имам само едно желание – да не се лишавам никога от нищо:)

Жена с дълга коса, жена с къса коса или без жена?

Ами, май с дълга.

Работата е забавление или забавлението е работа?

Работата ми е забавление. Забавлението е и останалата част.

Батман или Къридж? /Обяснявам кой е Къридж, колко чаровно-дебилно изглежда, и Деян, без да го е гледал по Cartoon Network, и без много да му мисли, решава че т'ва е неговият човек. Хмм..куче. :)/

Къридж тогава. Той е :)

Ти си...?

Аз съм Диди...така майка ми и баща ми ми казват от дете. Имам си и още един прякор – Динката. Та това съм аз – Диди и Динкaта.

Деян в снимки

Още от мен

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
k+d преди 16 години
Deyan e edin prekrasen 4ovek s koito imam 4esta da delq jivota si.istinski,4uvstven,izpulnen s vul6ebstvo 4ovek...celuvam te ljubimo moe mom4e;],otnosno tova kakvo pravi-gledaite IVANOV v NT.Dobra rolq,4uvstvena i ubiva6ta samiq nego.Pozdravi ot nas;]
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
дали от опиянение по Деян Донков, или от чиста неграмотност, си сбъркала думата "мигновено"?! Сякаш залагам повече на второто, като имам предвид изключително бедния ти речник, както и плоски те ти, претенциозни въпроси. Коментарите ти са наистина на подмокрена ученичка от шести клас. Веднага си представям Деан как ти се обажда вечер (защото през деня е толлкова зает, че забравя, че има мобилен) и ти се извинява, че не може да ти даде интервю. Едва ли, чак толкова е закъсал от женско внимание.
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Abe, mila, ti che imash mokri sunishta s Dinakata - iasno, ama shto trebe da ni zanimavash sichkite deto ochakvame da nauchim neshto poveche za tozi chovek? Ta nie dori ne razbrahme kvo raboti, bre... Ia se stegni!
2
0
 
1
 
! Отговори
Анна преди 16 години
Гледах го миналата седмица в "Дон Жуан" и наистина останах силно впечатлена от неговата игра!Не мисля, че има много наши актьори,които биха влезли така добре в тази роля.Много му подхожда на излъчването.....,а то е убийствено!
1
0
 
0
 
! Отговори
didi преди 16 години
sladur i tva e!!!