На 7 септември започва VIP dance - шоуто, което ще търси любимите танцьори на България в ефира на Нова телевизия.

Стартирайки на време с подготовката, продуцентите от Old School успяха да изпреварят конкуренцията и си осигуриха най-доброто жури в лицето на Нешка Робева и Галена Великова, най-добрите водещи на подобен род формати - Иван и Андрей, най-добрите танцьори сред VIP-овете и най-добрите български професионални танцьори.

Така зрителите на Нова телевизия могат да са сигурни, че ще са свидетели на един спектакъл, пропит от „убийствено желание за победа".

Професионалните танцьори, които ще мерят сили във VIP dance, са:

Трендафил Сърмов - Той е в TOP 50 на световните състезатели по бални танци. Шампион е на България за 2006 г. и е участвал в много национални и международни шампионати.  Носител е на  почетна награда от Министерството на спорта за активната му дейност по популяризирането на танцовата култура и многобройните награди, които печели за България на световната денс сцена.

Елица Павликенова - Професионален танцьор, специализиран в хип хоп техниките, въпреки че започва кариерата си с ритмичната гимнастика. Тя е европейски шампион по ритмична гимнастика за 1996 г. Добре познато лице от много музикални клипове и част от най-успешните български денс формации.

Раул Торес - Раул е добре познат професионален танцьор от най-известната кубинска танцова формация Cabaret Tropicana. Спец във всички латино танци, но едновременно с това и в хип-хопа, модерния балет, джаза, класическия балет и брейка.

Атанас Месечков - Един от най-добрите български танцьори и учители по танци. Той е шампион на България по латино танци за 2005 г., четирикратен вицешампион на България и полу-финалист на турнира "Austria Open 2006 reising stars latin". Представя България в много от най-престижните шампионати: German Open; Austria Open; Italia Open; Russian Open; Slovenia Open.

Алфредо Торес - От 18-годишен кубинецът Алфредо Торес Хурейдини се отдава професионално на танците. Обучението му в Националната школа по танци в Куба по модерни танци, джаз балет, капоейра, популярни танци, румба, гуагуанко и др. му отваря вратите и става част от най-известната кубинска танцова формация Cabaret Tropicana. От 2001 г. е в България, където открива собствено студио с курсове по салса, румба, гуагуанко, модерен балет и брейк.

Маргарита Будинова - Марго е основател и ръководител на балет „M dance", който работи с най-известните български поп звезди. Тя започва кариерата си като класическа балерина, но по-късно специализира джаз, бродуей и хип хоп.

Георги Иванов Енчев - Гош - Той е човекът, който заряза Бродуей, за да участва в предаването на Нова телевизия - VIP Dance. Спец в хип хопа (ню стайл, кръмпинг, попинг, хаус), брейк денс, стрийт фънк, джаз, МТV денс, шоуденс. Гош започва да практикува хип-хоп танци през 1998 и четири години по-късно става един от основателите на училище за хип-хоп и съвременни улични танци - the Center. The Center диктува модата в уличните танци в България и е удостоено с много награди от международни състезания като хип-хоп конкурсите в Торино и Бремен, както и от Европейския шампионат по хип-хоп танци.

Димитър Божилов - Мако - В периода 1989-1999 г. Димитър учи бални танци и участва в много национални и международни шампионати. Едновременно с това открива страстта си и към брейк денса и през 1996 г. започва да тренира с известната формация ELECTRIC FORCE. Така получава покана за участие в официалното английско първенство по брейк денс в Лондон. През 2000 г. е член на журито в международно състезание по брейк денс в Австрия, а заедно с Electric Force Crew става шампион на първото българско състезание по брейк "B-BOYS BREAKDOWN session1".

Ще участват още Елена Добрикова, Петя и Сашка Димитрови, Рангел Спиров, Кремена Тодорова, Анета Авакиан, Светлин Димитров, Ана Дончева, Деан Стефанов, Димитрина Русева, Яна Акимова, Лъчезар Тодоров, Костадин Костадинов, Лили Величкова, Милен Данков, Ралица Мерджанова.