Ива, Наско, Елица и Фил  отпаднаха от надпреварата за първото място във VIP Dance. Отборът им получи едва 9,4% от гласовете на зрителите, което се оказа крайно недостатъчно, за да продължи напред.

Дъщерята на бившия столичен кмет и партньорът й не можаха да спечелят симпатиите на зрителите с последното си изпълнение. Двамата танцуваха на диско музика, но хореографията им не се хареса особено много на журито. Най-безкомпромисна в оценката си беше Нешка Робева. Според нея танцът на Ива Софиянска и Наско Михайлов й напомнил за детските години, тъй като по нейно време децата танцували по-добре от тях, пише "Блясък".

Наско и Ива напразно се опитаха да накарат зрителската аудитория да гласува за тях. В обръщението си към публиката Наско обеща, че ако прескочат елиминациите, ще продължат да правят всичко възможно, за да дразнят журито. Съдиите от своя страна им препоръчаха да бъдат малко по-скромни и въздържани.

От изгонване се спасиха отборите на Нед и Николета Лозанова, на Даниела и Камен Воденичаров, на Крум и Симона Пейчева и на Мария Силвестър и Боби Турбото.