Крум сподели пред как се чувства като танцьор в предаването "VIP Dance". За него всеки едни танц е прилив на енергия:

"Да танцуваш по този професионален начин, по който нашите хореографи ни карат, е зареждащ. В случая Алфредо Торес и Ани Дончева, те са страхотни професионалисти, а имаме и доста трудни хореографии, малко ни е времето, но тренираме упорито. Надявам се да се получава хубаво, както аз го чувствам." - изразява надеждите си Крум.

В момента на разговора ни Крум беше на репетиция и ни сподели за своята партньорка - Елица Тодорова: "Много е сладка, много по-различна е от мен. По някакъв начин се допълваме. Ние сме двама души на съвсем различни полюси, които в момента се срещат и се получава една интересна симбиоза. Надявам се това да се усеща и в танците." За изпълнителя на "Ара Мюзик" не е най-важното да е победител, но въпреки това се вижда като такъв, заради това, че се забавлява. "Най-важното е напрежението да прераства в положителна тръпка." - категоричен е Крум.

Певецът не се интересува от оценките на журито: "Дали ще имам двойка или шестица ми е все едно, по-скоро ще се притесня, ако хората не реагират и не се радват на това, което правим. Тогава вече ще ми стане наистина зле и ще се чудя, какво да направя, за да подобря нещата." - каза Крум и добави, че участва в шоуто заради приятното прекарване.

Не можеше да не попитаме Крум какво мисли за скандалите, в които постоянно се забърква колежката му Сашка Васева. Той не пожела да коментира представянето ú в шоуто и каза само: "Сашка Васева си е Сашка Васева."